Terapii scurte de grup. comportamente si ilustrari clinice

scrisa de Jose Guimon

Terapii scurte de grup. comportamente si ilustrari clinice de Jose Guimon Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Terapii scurte de grup. comportamente si ilustrari clinice 23.1 lei *
Terapii scurte de grup. comportamente si ilustrari clinice 28.67 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Polirom
Autor (i): Jose Guimon
Anul aparitiei: 2006
Descriere: Cuprins: Psihoterapia scurta de grup in clinica si in activitatea de formare • Terapia cognitiva de grup aplicata depresiei • Terapia cognitiv-comportamentala de grup aplicata bulimiei • Grupul psihodinamic de criza • Terapia cognitiva aplicata tulburarilor schizofrenice • Grupul axat pe medicamente • Dependente • Pacienti borderline • Pacienti cu retard mental si tulburari psihice • Aspecte metodologice ale cercetarii privind evaluarea terapiei de grup Descriere: Traducere de Gabriela Sandu. Psihoterapia de grup este un domeniu ce imprumuta elemente din diverse discipline (psihologie, medicina, sociologie, pedagogie etc.) si se caracterizeaza printr-o mare varietate de orientari, obiective, metode si tehnici. Volumul prezinta in detaliu conceptele si practicile terapeutice de acest gen, fiind gindit ca un ghid comprehensiv, cu numeroase exemple clinice si cu referiri la diversele modele teoretice, mai ales psihodinamice si cognitiv-comportamentale. Fiecare capitol este organizat in jurul unei patologii ��" depresie, bulimie, tulburari schizofrenice, adictii etc. ��", propunind un set de tratamente de scurta durata, atractive prin eficienta si costul redus pe care il implica.


Carti similare cu Terapii scurte de grup. comportamente si ilustrari clinice

Cum sa ne purtam cu personalitatile dificile, editie 2007

Cum sa ne purtam cu...

de Francois Lelord, Christophe Andre

mai mult
Efectul lucifer

Efectul lucifer

de Philip Zimbardo

mai mult
Dependenta de nefericire - elibereaza-te de starile si comportamentele care iti submineaza relatiile, munca si viata pe care o doresti!

Dependenta de...

de Martha Heineman Pieper, William J. Pieper

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!