Horoscop, cu dragoste

scrisa de Hazel Dixon-Cooper

Horoscop, cu dragoste de Hazel Dixon-Cooper Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Polirom
Autor (i): Hazel Dixon-Cooper
Traducator (i): Dorin Nistor
Numar de pagini: 280 pagini
ISBN: 973-681-595-1
Anul aparitiei: 2004
Descriere: Ghid astrologic care te invata cum sa faci fata unei relatii de dragoste

„Dixon-Cooper ne spune, in sfarsit, ceea ce nici un astrolog nu a indraznit pana acum sa ne spuna!” (Suzanne White, scriitoare si autoarea best-seller-ului „The New Astrology”)

Vreti un horoscop cu adevarat profesionist, din care sa aflati totul despre o persoana, chiar si cele mai ascunse dorinte ale sale? L-ati gasit! Spre deosebire de zodiacele obisnuite, care prezinta descriptiv compatibilitatea dintre semne, Horoscop, cu dragoste va invata si mici trucuri despre cum sa atrageti pe cineva, cum sa incheiati o relatie atunci cand nu va mai aduce nimic bun, dar si cum sa recastigati iubirea pierduta. Directa si captivanta, cartea va conduce pe cararile intortocheate ale dragostei, intr-o calatorie de neuitat.

Cuprins: Romantismul in functie de zodie • Cum sa-l/sa o cuceresti • Lui Marte nu-i e tocmai bine • Venus e o nimfomana • Atractii fatale


Carti similare cu Horoscop, cu dragoste

Caracterologia

Caracterologia

de Jean-paul Jues

mai mult
Cel mai bun an

Cel mai bun an

de Jinny S. Ditzler

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!