Importanta prieteniei

scrisa de Alan Loy McGinnis

Importanta prieteniei de Alan Loy McGinnis Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Curtea Veche Publishing
Autor (i): Alan Loy McGinnis
Traducator (i): Adriana Ciorbaru
Numar de pagini: 200 pagini
ISBN: 973-8120-10-1
Anul aparitiei: 2000
Descriere: Cheia unei casnicii reusite, apropierea de persoana iubita, aprecierea din partea prietenilor, toate acestea pot fi obtinute urmand cateva reguli simple concretizate de Alan Loy McGinnnis in aceasta carte. El raspunde la multe intrebari despre viata pornind de la acest factor esential - prietenia. Sa fii sprijinit si acceptat de prieteni presupune sa-ti exprimi liber afectiunea, sa-ti faci timp pentru ei, sa fii sincer in orice relatie, sa stii sa-i apreciezi la randul tau.

Pentru calitatea sfaturilor sale, Alan Loy McGinnis este prezent in toate bibliografiile cartilor de psihologia succesului, fapt care l-a determinat pe cunoscutul Jim Dornan sa afirme in cartea sa Universitatea succesului: Un mare autor pe care vi-l recomand este dr. Alan Loy McGinnis. A scris o carte fabuloasa despre importanta prieteniei.

Alan Loy McGinnis: "V-ati intrebat vreodata cum reusesc unii oameni sa-i atraga pe altii si sa castige admiratia si afectiunea prietenilor? Persoane cu o infatisare care nu iese cu nimic din comun atrag sexul opus asa cum atrage mangetul pilitura de fier. Oameni de afaceri care nu par sa aiba un succes deosebit se misca adesea intr-un cerc larg de prieteni loiali. Scopul acestei carti este sa va impartasesc secretele acestora si dumneavoasta".


Carti similare cu Importanta prieteniei

Magie in actiune

Magie in actiune

de Richard Bandler

mai mult
Homeopatie in psihoterapie - remedii in terapia cognitiv-comportamentala

Homeopatie in...

de Mirela Pop

mai mult
Comunicarea in afaceri. o simulare de seminar

Comunicarea in...

de James B. Stull

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!