Cum sa le vorbim copiilor despre sexualitate. un ghid de urmat pas cu pas, la orice varsta

scrisa de Linda Eyre, Richard Eyre

Cum sa le vorbim copiilor despre sexualitate. un ghid de urmat pas cu pas, la orice varsta de Linda Eyre, Richard Eyre Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Trei
Autor (i): Linda Eyre, Richard Eyre
ISBN: 9789737073549
Anul aparitiei: 2010
Descriere: Cel mai bine este sa incepeti devreme, desi niciodata nu este prea tarziu
Dificultatea si jena de a le vorbi copiilor despre sex au devenit aproape un cliseu cultural: parintele nervos, imbujorat isi gaseste cu greu cuvintele corecte pentru a le folosi in fata fiului sau a fiicei care chicoteste spunand: «Nu-ti face probleme, mama (sau tata). Deja stiu totul despre sex!» «Copiii americani traiesc din plin o revolutie sexuala care ii lasa pe parinti perplecsi si ii face neputinciosi.» (Time) in Romania, dificultatile sunt si mai mari, dupa 50 de ani de reprimare a sexualitatii in comunism. Autorii, specializati in probleme de educatie si familie, propun cititorului mai multe modele de dialog ale parintilor cu copiii lor, in functie de varsta, ceea ce le permite si unora, si altora sa depaseasca inhibitiile de comunicare pe tema delicata a sexualitatii.Linda si Richard Eyre sunt autorii unor carti de mare succes dedicate educatiei copiilor, cum ar fi: Sa-i invatam pe copii adeva ratele valori, (Teaching Your Children Values) aflata pe primul loc in lista de bestselleruri alcatuita de The New York Times.


PrefataIntroducere1 Discutii preliminare „in functie de nevoi" cu copiii de varste cuprinse intre trei si opt ani Devotament, loialitate si iubire2 „Marea discutie" de la varsta de opt aniDiscutii „ajutatoare" .3 Continuarea discutiilor cu copiii de varste cuprinse intre opt si treisprezece ani4 Discutii despre comportament cu copiii de varste cuprinse intre unsprezece si saisprezece ani5 Discutii despre perspective si standarde personale cu copiii de varste cuprinse intre cincisprezece si nouasprezece aniPostfata


Carti similare cu Cum sa le vorbim copiilor despre sexualitate. un ghid de urmat pas cu pas, la orice varsta

Cum ne schimba dumnezeu creierul - descoperirile inovatoare ale unui prestigios neurolog

Cum ne schimba...

de Andrew Newberg, Mark Robert Waldman

mai mult
Vampirii energetici

Vampirii energetici

de Albert J. Bernstein

mai mult
Tanar si bogat. Cum sa faci avere de tanar, pentru totdeauna

Tanar si bogat. Cum sa...

de Robert T. Kiyosaki, Sharon L. Lechter

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!