Parintele perfect (dictionar a-l) - 1000 de trucuri si solutii pentru rezolvarea problemelor cu care se confrunta parintii in educatia copiilor

scrisa de Elizabeth Pantley

Parintele perfect (dictionar a-l) - 1000 de trucuri si solutii pentru rezolvarea problemelor cu care se confrunta parintii in educatia copiilor de Elizabeth Pantley Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Parintele perfect (dictionar a-l) - 1000 de trucuri si solutii pentru rezolvarea problemelor cu care se confrunta parintii in educatia copiilor 23.92 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: BusinessTech
Autor (i): Elizabeth Pantley
Anul aparitiei: 2006
Descriere: Obiectivul cel mai important ca parinte nu este acela de a va face copiii fericiti pe termen scurt, ci de a-i educa si creste ca persoane responsabile si inteligente.
PARINTELE PERFECT va va furniza mijloacele de care aveti nevoie pentru a va simti sigur ca, de la nastere pana la maturitate, veti calauzi pasii copiilor dumnavoastra spre insusirea adevaratelor valori fundamentale. Veti fi considerat si va veti considera un parinte integru, instruit si cu adevarat implicat in educarea copiilor dumneavoastra.
PARINTELE PERFECT este un ghid practic de neinlocuit. Folositi-l ca sursa pentru gasirea de solutii intelepte la problemele cu care va confruntati ca parinte. De cate ori sunteti pus fata in fata cu o situatie care creeaza tensiune in familia dumneavoastra, cautati in carte si inspirati-va.
Analizati sugestiile si vedeti care se armonizeaza cu familia sau stilul dumneavoastra ca parinte, cu personalitatea copilului dumneavoastra si ganditi-va cum ar putea sa functioneze in cazul vostru. Ceea ce veti gasi aici sunt solutii de bun-simt la aproape toate problemele imaginabile.
Profitati de avanajele pe care vi le confera detinerea celor doua volume ale lucrarii PARINTELE PERFECT. Profitati de avanajele care decurg din a gandi inainte de a actiona. Profitati din plin de ideile cu aplicabilitate practica imediata pentru ca totul a fost indelung gandit, testat, verificat.
Este imposibil ca PARINTELE PERFECT sa nu dea rezultate si pentru dumneavoastra!
Parintii care au citit-o deja, considera aparitia acestei carti o adevarata binecuvantare.


Carti similare cu Parintele perfect (dictionar a-l) - 1000 de trucuri si solutii pentru rezolvarea problemelor cu care se confrunta parintii in educatia copiilor

Pasi simpli catre vise imposibile. cele cincisprezece secrete ale oamenilor de succes

Pasi simpli catre vise...

de Steven K. Scott

mai mult
Miercuri, respiram

Miercuri, respiram

de Ioana Chicet-Macoveiciuc

mai mult
Salvarea relatiilor

Salvarea relatiilor

de Phillip C. Mcgraw

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!