Iubire pe internet. cum sa-ti gasesti partenerul potrivit

scrisa de Diane M. Berry

Iubire pe internet. cum sa-ti gasesti partenerul potrivit de Diane M. Berry Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Iubire pe internet. cum sa-ti gasesti partenerul potrivit 20.3 lei *
Iubire pe internet. cum sa-ti gasesti partenerul potrivit 29.9 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Trei
Autor (i): Diane M. Berry
Traducator (i): Ioana Badulescu
Numar de pagini: 232 pagini
ISBN: 978-973-707-298-6
Anul aparitiei: 2010
Descriere: Indiferent daca iei aceasta carte pentru ca esti deja intr-o relatie online si cauti cateva sfaturi sau daca doar te gandesti sa te implici in acest fenomen, aici vei gasi ajutor… Sa stii, de asemenea, ca faci parte din cea mai noua revolutie in materie de intalniri. Dintr-o multime de motive, acest tip de intalniri devine rapid modul principal prin care se formeaza cuplurile… Te incurajez sa folosesti informatiile incluse aici si sa experimentezi cu ajutorul lor. Arunca-te cu curaj inainte. Unele dintre cele mai importante lectii le vei invata din experienta proprie; unele pot fi dureroase, altele te vor incanta. Cel mai important este sa incepi. (Diane M. Berry)

Acum, pentru prima oara, un terapeut specializat in relatiile de cuplu va arata cum sa completati un profil care sa atraga o relatie sanatoasa si pozitiva si cum sa cititi profilul unui potential partener, in cautarea semnalelor de alarma. Acest volum usor de citit te va ajuta sa faci alegeri potrivite pentru comportamentul la o intalnire, atat pentru a promova si intari relatia, cat si pentru a te proteja pe tine si pe familia ta. (Debra R. Mancoske)


Carti similare cu Iubire pe internet. cum sa-ti gasesti partenerul potrivit

Meditatie si psihologie

Meditatie si psihologie

de Dr. Jacques Vigne

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!