Animarea grupurilor. ghid practic

scrisa de Michel Quaranta

Animarea grupurilor. ghid practic de Michel Quaranta Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Animarea grupurilor. ghid practic 10.1 lei *
Animarea grupurilor. ghid practic 19.97 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Polirom
Autor (i): Michel Quaranta
Traducator (i): Eliza Galan
ISBN: 978-973-46-1502-5
Anul aparitiei: 2009
Descriere: In ultimii ani, numarul specialistilor in comunicarea de grup a crescut; tot mai multi tineri aleg sa fie animatori sociali sau sa se specializeze in recreare, motivare si intermedierea relatiilor. Daca doriti sa profesati in acest domeniu, volumul va prezinta in detaliu rolul responsabilului de grup si pasii pe care trebuie sa-i urmati pentru a deveni un bun animator. Daca conduceti o echipa de lucru, sfaturile practice va ajuta sa aplicati cu succes regulile de baza ale animarii, sa identificati persoanele cu potential de lider si pe cele cu probleme de adaptare, sa creati o atmosfera de lucru placuta si sa va motivati colegii pentru a duce la bun sfirsit proiectele de grup.

Cuprins: Cum sa va descoperiti calitatile de lider • Regulile de baza pentru animarea unei reuniuni • Gestionarea optima a timpului • Temperarea persoanelor dificile • Cum ne descurcam in situatii neprevazute • Gestionarea stresului • Folosirea suportului tehnic


Carti similare cu Animarea grupurilor. ghid practic

Irezistibil. Dependența de tehnologie și afacerile din spatele ei

Irezistibil....

de Adam Alter

mai mult
Dragostea

Dragostea

de Richard David Precht

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!