Mentorul de milioane. un mod simplu de a avea succes in munca si in viata

scrisa de Greg S. Reid

Mentorul de milioane. un mod simplu de a avea succes in munca si in viata de Greg S. Reid Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Mentorul de milioane. un mod simplu de a avea succes in munca si in viata 11.2 lei *
Mentorul de milioane. un mod simplu de a avea succes in munca si in viata 20 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Curtea Veche Publishing
Autor (i): Greg S. Reid
ISBN: The Millionaire Mentor: A Simp
Anul aparitiei: 2008
Descriere: Cartea Mentorul de milioane este purtatoarea unui mesaj important, oferind sfaturi intelepte pentru a putea progresa in cariera si in viata.

Este vorba de o puternica parabola, cuprinzand observatii patrunzatoare despre increderea in fortele proprii, obiective si visuri, dar si despre actiunea necesara pentru a le transforma in realitate. Incisiva si edificatoare, poves-tirea, in care personajele principale sunt un antreprenor de succes si prote-jatul sau, dezvaluie unele dintre secretele reusitei in viata.

Desi pragmatica, povestea este, in acelasi timp, inaltatoare, filozofica si amuzanta. Daca v-ati pus vreodata intrebarea „Cum sa obtin mai multe de la viata?“, cititi aceasta carte. Nu va ia mai mult de cateva ore, dar impactul ei dureaza o viata.

Dale Carnegie spunea ca exista patru cai, si numai patru, prin care putem avea contact cu lumea. Suntem evaluati si clasificati in functie de ce facem, cum aratam, ce spunem si cum o spunem.

Colectia Carti Cheie a fost conceputa intocmai pentru a va ajuta sa parcurgeti aceste patru cai, dezvaluind secretele de succes ale celor mai avizati autori in materie. Un ghid esential pentru cei ce isi doresc sa isi atinga scopurile propuse si sa aiba o viata fericita si echilibrata.


Carti similare cu Mentorul de milioane. un mod simplu de a avea succes in munca si in viata

Despre vis

Despre vis

de Sigmund Freud

mai mult
Cum sa fii lucid la slujba

Cum sa fii lucid la...

de Michael Carrol

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!