Bun venit printre maimute

scrisa de Kurt Vonnegut

Bun venit printre maimute de Kurt Vonnegut Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Humanitas Fiction
Autor (i): Kurt Vonnegut
Numar de pagini: 368 pagini
ISBN: 9789736892486
Anul aparitiei: 2008
Descriere: O declaratie de dragoste si de razboi facuta de Kurt Vonnegut rasei umane. Douazeci si cinci de povestiri scrise cu ironia suprema care-l caracterizeaza, fiecare o microlume completa, fascinanta, indreptand cate un deget – acuzator sau jucaus – catre lumea noastra.

Dinamice si spectaculoase, povestirile au fost publicate prima data in reviste ca Playboy, Cosmopolitan, New York Times, Esquire, Saturday Evening Post si majoritatea au fost ecranizate pentru telviziune, in cadrul programuliu Showtime de pe CNN.

Kurt Vonnegut ii aduna laolalta pe EPICAC, computerul indragostit si poet, un Cyrano al vremurilor noastre; pe Harrison Bergeron, victima a politicii egalitare a unui stat al viitorului; pe Billy Poetul, revolutionarul dintr-o lume despotica, in care oamenii traiesc anesteziati de la brau in jos; pe domnisoara Ispita, condamnata aprioric pentru frumusetea ei; pe un colonel american care joaca o diabolica partida de sah, in care piesele sunt oameni vii.

"Kurt Vonnegut este, fara indoiala, unul dintre cei mai mari scriitori americani." (Graham Greene)

"Vonnegut smulge carnea personajelor de pe oase si te face sa razi la spectacol. «Bun venit printre maimute» contine douazeci si cinci de povestiri si fiecare dintre ele face sa vibreze un alt nerv." (The Charlotte Observer)

"Povestirile din volumul «Bun venit printre maimute» abunda in personaje memorabile, realitati fantastice, dialoguri impecabil ritmate, satira si umor de prima clasa." (Publishers Weekly)


Carti similare cu Bun venit printre maimute

Ghidul nesimtitului

Ghidul nesimtitului

de Radu Paraschivescu

mai mult
Megabancuri cu medici si farmacisti

Megabancuri cu medici...

de Mircea Emil Georgescu

mai mult
Franturi din asta lume

Franturi din asta lume

de Jean-Claude Carriere

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!