Retrospectiva asupra armaghedonului

scrisa de Kurt Vonnegut

Retrospectiva asupra armaghedonului de Kurt Vonnegut Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Retrospectiva asupra armaghedonului 20.79 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Humanitas
Autor (i): Kurt Vonnegut
Traducator (i): Laura Sandu
Numar de pagini: 248 pagini
ISBN: 978-973-50-2769-8
Anul aparitiei: 2010
Descriere: De unde-mi vin ideile? Asa ati fi putut sa-l intrebati si pe Beethoven. Se prostea si el prin Germania ca toti ceilalti, si deodata a inceput sa scoata o chestie din el. Era muzica. La fel si eu, ma prosteam ca toti ceilalti prin Indiana, si deodata am inceput sa scot chestii din mine. Era scarba de civilizatie. (Kurt Vonnegut)

„Retrospectiva asupra Armaghedonului este o carte extrem de ironica si caustica. Tema principala a celor douasprezece povestiri si eseuri inedite ramane absurditatea razboiului.“ (USA Today)

„Maiestria lui Vonnegut atinge aici perfectiunea: povestea si personajele sale imbina umorul cu atitudinea critica si neinduratoare la adresa societatii.“ (Seattle Times)

„Vonnegut isi vadeste talentul pe deplin in povestirea scurta, iar cititorii sai ii vor redescoperi in aceasta carte hazul si spiritul sarcastic.“ (Library Journal)

Editie cu desene ale autorului


Carti similare cu Retrospectiva asupra armaghedonului

Basarabia

Basarabia

de Mihai Eminescu

mai mult
Frumosul sex al barbatilor

Frumosul sex al...

de Florence Enhuel

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!