Bridgerton. Pentru un sărut. Povestea lui Hyacinth

scrisa de Julia Quinn

Bridgerton. Pentru un sărut. Povestea lui Hyacinth de Julia Quinn Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Autor (i): Julia Quinn
Traducator (i): Irina Fulger
Numar de pagini: 336 pagini
ISBN: 978-606-33-7780-8
Anul aparitiei: 2021
Descriere: Vol 7

Gareth St. Clair este la ananghie. Tatăl lui – care nu este și tatăl lui natural – îl urăște și este decis să ruineze domeniul și să-l lase astfel fără nici un ban. Singura moștenire personală a lui Gareth este un vechi jurnal de familie, care ar putea să conțină nu doar secretele trecutului său, ci și cheia viitorului. Problema este că este scris în italiană, limbă din care Gareth nu știe nici un cuvânt.

Întreaga aristocrație este de acord cu un lucru – nu există nimeni care să se compare cu Hyacinth Bridgerton. Are o istețime afurisită, o limbă ascuțită și, după părerea lui Gareth, este minunată doar în doze mici. Însă ceva la ea – ceva fermecător și enervant totodată – îi captează interesul mai mult decât a reușit vreodată o altă femeie.

Pentru Hyacinth, fiecare vorbă și faptă a lui Gareth pare o provocare, așa că se oferă să îi traducă jurnalul, chiar dacă italiana ei nu este tocmai perfectă. Însă pe măsură ce se adâncește tot mai mult în textul misterios, cei doi descoperă că răspunsurile pe care le caută nu sunt în jurnal, ci în fiecare dintre ei…

Și, mai ales, că nimic nu este mai simplu – sau mai complicat – decât un sărut care poate schimba destine...

„Dacă sunteți în căutarea unei lecturi incitante și vesele, care să vă satisfacă pe deplin și dorința de a citi o poveste de dragoste romantică, nu mai căutați. Cel de-al șaptelea roman al seriei Bridgerton debordează de umor subtil, dialoguri spirituale și, firește, chimia dintre eroii principali este indiscutabilă.“ - allaboutromance.com


Carti similare cu Bridgerton. Pentru un sărut. Povestea lui Hyacinth

Conjuratia sixtina

Conjuratia sixtina

de Philipp Vandenberg

mai mult
Herghelia verde - insemnarile vraciului sofur despre timur lenk

Herghelia verde -...

de Octavian Simu

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!