Bridgerton. Iubirea unui libertin. Povestea Francescai

scrisa de Julia Quinn

Bridgerton. Iubirea unui libertin. Povestea Francescai de Julia Quinn Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Litera
Autor (i): Julia Quinn
Traducator (i): Elena Arhire
Numar de pagini: 384 pagini
ISBN: 978-606-33-7549-1
Anul aparitiei: 2021
Descriere: Vol 6

Pentru Michael Stirling, cel mai notoriu crai din Londra, viața era mult mai simplă pe vremea când era un libertin lipsit de griji. Însă în fiecare existență vine un moment de cotitură – un moment extraordinar și atât de profund, încât îți dai seama că nimic nu va mai fi niciodată la fel. Iar pentru Michael acel moment a fost clipa în care a văzut-o pentru prima dată pe Francesca Bridgerton. După o viață în care doar a alergat după femei, a zâmbit cu indulgență când acestea îl vânau, permițând să fie prins de brațe doritoare, dar nelăsându-și niciodată inima să fie cucerită, o singură privire aruncată Francescăi a fost de ajuns să se îndrăgostească atât de profund, încât și-a dat seama că nimeni și nimic nu va putea vreodată să schimbe asta. Dar, din nefericire pentru Michael, Francesca urma să devină curând soția vărului său John, conte de Kilmartin.

Dar asta se întâmpla înainte de moartea subită și tragică a lui John... Acum Michael este contele și Francesca este liberă, dar ea nu-l vede decât tot ca pe un prieten și un confident drag. Michael nu îndrăznește să-i vorbească despre dragoste... până într-o noapte periculoasă, când ea se lasă cu nevinovăție cuprinsă în brațele lui, iar pasiunea se dovedește mai puternică decât chiar și cele mai păcătoase secrete ale lui.

„Vă recomand să citiți Iubirea unui libertin – și vă recomand asta cu mare căldură și entuziasm, un zâmbet pe buze și lacrimi în ochi.“ - The Romance Dish


Carti similare cu Bridgerton. Iubirea unui libertin. Povestea Francescai

Catedrala Mării

Catedrala Mării

de Ildefonso Falcones

mai mult
Dupa douazeci de ani (vol. 2)

Dupa douazeci de ani...

de Alexandre Dumas

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!