Cât de greu poate fi?

scrisa de Allison Pearson

Cât de greu poate fi? de Allison Pearson Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Cât de greu poate fi? 44.94 lei *
Cât de greu poate fi? 44.95 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Polirom
Autor (i): Allison Pearson
Traducator (i): Mihaela Buruiană
Numar de pagini: 496 pagini
ISBN: 978-973-46-7873-0
Anul aparitiei: 2019
Descriere: Kate Reddy are tot ce-şi doreşte o femeie împlinită: casă de vis (sau pe-aproape), doi copii iubitori şi un soţ ca nimeni altul. Copiii au crescut şi au devenit adolescenţi (a se citi „nişte monştri”), Richard, soţul ideal, şi-a dat demisia, îşi pierde vremea pe velodrom, bea tot felul de sucuri sănătoase, se-mbracă din cap până-n picioare în lycra şi cheltuie banii familiei pe şedinţe de consiliere. Şi cum Richard, în drumul lui spre înţelepciune, nu mai are salariu, Kate trebuie să se întoarcă la muncă. Companiile nu se dau în vânt după angajate la 49 de ani, aşa că ea face ce-ar face orice femeie care-şi ia destinul în mâini: mai scade câţiva ani din viaţă în CV, se duce la sală, se întâlneşte regulat cu un grup motivaţional şi face scrisori de intenţie fanteziste. Când în sfârşit eforturile ei dau roade, când pune mâna pe un job, constată că se află în faţa unei situaţii greu de depăşit: la 49 de ani, ziua la birou nu mai e parfum de roze, acasă, copiii au luat-o razna, mail-ul îi aduce pe neaşteptate o veche iubire ascunsă şi, una peste alta, şeful incompetent şi nesigur o trimite la o întâlnire de afaceri cu un mafiot rus.

„Cel mai feminin, mai amuzant roman al anului… Cât de greu poate fi? e o poveste mai bună chiar decât realitatea care a inspirat-o. Fiecare rând, fiecare gând despre viața de părinte, totul e meticulos, spumos, amuzant, în ciuda adevărurilor fruste ale vieții.” (The Telegraph)

„Cât de greu poate fi? e un roman înțelept, actual și un bun reminder că vârsta poate fi un atu.” (The Washington Post)

„Allison Pearson explorează subiectele dificile ale vieții într-un roman cu adevărat savuros – o căsnicie cu hopuri și creșterea copiilor, pericolele social media, adolescența cu năbădăi și gestionarea unei personalități independente – și găsește o cale de a spune toate aceste lucruri fără să-și strice povestea.” (The Weekly Standard)


Carti similare cu Cât de greu poate fi?

Secretele unei dependente de pantofi

Secretele unei...

de Beth Harbison

mai mult
Am scapat de griji

Am scapat de griji

de Anna Maxted

mai mult
Gossip girl

Gossip girl

de Cecily Von Ziegesar

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!