Versuri pentru Kim Kardashian

de / November 8th, 2011 / 96 vizualizari

Iata ca am ajuns sa scriem despre Kim Kardashian pe un blog dedicat cartilor si iubitorilor de lectura. Nu as fi crezut sa se intample prea curand ( a se citi “vreodata”) acest lucru, dar Salman Rushdie l-a facut posibil.

Autorul controversatului roman “Versetele satanice”, a postat pe Twitter niste versuri ironice la adresa controversatei Kim Kardashian, care a decis sa se desparta de Kris Humpries, dupa o casnicie de… 72 de zile. Nu intram in detalii, pentru ca nu acesta este scopul acestui post. Vrem doar sa va aducem zambetul pe buze prin intermediul poetului de serviciu de astazi: Salman Rushdie.

“The marriage of poor Kim (pound) Kardashian was krushed like a kar in a krashian
Her Kris kried, not fair!

Why kan’t I keep my share?
But Kardashian fell klean outa fashian”

De remarcat c-urile inlocuite cu K-uri, satira la adresa obsesiei clanului (sau sa zic klanului?) Kardashian pentru aceasta litera. Nici formele nu tocmai subtirele ale starletei nu au fost iertate de penita ascutita a scriitorului.

Sper ca v-au inveselit versurile, daca nu, imi cer iertare si promit sa nu mai pomenesc de Kim Kardashian pe blog (decat daca publica vreo carte ceea ce, din pacate, nu ar mai chiar asa surprinzator in zilele noastre).

# # # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

Postul precedent

Un comentariu

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare

Celebrități

Cărți iubite de celebrități

de / July 28th, 2016

Nu e nimic surprinzător în faptul că anumite mesaje din cărți ajung la sufletul celor care sunt urcați pe piedestaluri. Cei care fie au cucerit ecranele prin carismă sau prin talent actoricesc, fie au pornit afaceri mici cu rezultate spectaculoase,...

Citeste mai mult