Richard Tuttle da o fata noua cartilor clasice

de / May 13th, 2013 / 148 vizualizari

the-ravenSe spune ca nu este indicat sa judeci o carte dupa coperta. Dar e mai greu sa tii cont de acest sfat intelept cand copertile poarta semnatura artistului Richard Tuttle.

Tuttlte aduce romane clasice la viata prin intermediul sculpturilor sale, mutand cartile din biblioteci in galerii de arta, dupa cum explica insusi artistul: “Eu creez artefacte literare. Acestea sunt menite sa scoata cartile de pe rafturi si sa le expuna in saloane, galerii sau in case ca pe niste opere de arta, ceea ce, bineinteles, chiar sunt.”

Aceste lucrari unicat pot fi achizionate de aici, dar preturile nu sunt chiar pentru toate buzunarele. Imaginile in schimb, sunt pentru ochii tuturor. Asadar, sa ne clatim privirea!

the raven

Edgar Allan Poe – The Raven

brave new world

Aldous Huxley – Brave New World

animal farm

George Orwell – Animal Farm

grapes of wrath

John Steinbeck – The Grapes of Wrath

dracula

Bram Stocker – Dracula 

catcher in the rye

J.D. Salinger – The Catcher in the Rye

mark twain

Mark Twain – The Adventures of Tom Sawyer and The Adventures of Huckleberry Finn

Gabriel Garcia Marquez

Gabriel Garcia Marquez – One Hundred Years of Solitude

Sursa

# # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

Un comentariu

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare