Trilogia “Jocurile Foamei” va fi transpusa intr-o piesa de teatru

de / November 10th, 2014 / 108 vizualizari

The-Hunger-GamesCum v-ar placea o piesa de teatru inspirata de trilogia “Jocurile Foamei”? Dupa lansarea ultimul film din seria “Hunger Games” – lansare ce va avea loc in noiembrie 2015 – fanii vor fi tentati cu o piesa de teatru ce se va juca incepand cu vara anului 2016, intr-un teatru construit special, langa stadionul Wembley din Londra. Se pare ca asteptarea nu se mai termina…

Responsabil de transpunerea povestii din “Jocurile Foamei” intr-o piesa de teatru va fi Robin de Levita, cel care a dramatizat si “Jurnalul Annei Frank”, pentru o reprezentatie teatrala in Olanda.

Momentan nu se stiu foarte multe detalii despre aceasta viitoare productie teatrala, dar reprezentantii companiei Lionsgate, aflata in spatele filmelor “Jocurile Foamei”, ii asigura pe fani ca vor avea parte de o experienta unica si ca vor fi absorbiti complet in lumea imaginata de Suzanne Collins cu ajutorul echipei implicate in productia piesei de teatru.

Filmele realizate sub franciza “Jocurile Foamei” au obtinut 1,5 miliarde de dolari din incasari la nivel mondial, pe 21 noiembrie urmand a avea loc lansarea unei noi ecranizari: “Revolta – Partea I/ Mockingjay – Part 1”. Nu cred ca mai este nevoie sa va (re)amintesc ca numar zilele pana la lansare si ca am inceput numaratoarea inca de anul trecut.

Ne vedem la cinema si, cu putin noroc, si la teatru!

Sursa

# # # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

Postul precedent

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare