Soni – lansare intre prieteni

de / September 6th, 2012 / 93 vizualizari

Lansare SoniLa 4 ani de la aparitia primei editii, Soni a avut parte de o lansare asa cum i se cuvine: intre prieteni. Miercuri, 5 septembrie, la libraria Carturesti, Soni si-a intampinat publicul cu paginile deschise.

Aceasta editie, a treia la numar, lansata la editura Polirom, in colectia Ego.Proza, vine cu cateva schimbari de continut, cea mai importanta fiind insa schimbarea finalului controversat. Asa, dupa primele pagini, va putem spune doar ca, desi povestea este aceeasi, parca suntem transpusi intr-o cu totul alta carte. O carte mai scurta cu cateva capitole, dar cu atat mai intensa.

Andrei Ruse a citit cateva fragmente (bine alese) din roman, insotit de acordurile neconventionale ale lui Catalin Tete. “Baiatul cu scrisul”, cum s-a autointitulat autorul, a dovedit inca o data ca o carte suna cel mai bine in lectura celui care a scris-o. Iar Soni a sunat bine intotdeauna. Cu majuscule (editia de fata) sau fara (primele doua editii).

Evenimentul de lansare a fost unul intim, care a continuat apoi in Club A, tot asa, ca intre prieteni.

Daca ati indragit-o pe Soni cea veche, cu siguranta veti gasi un loc in biblioteca si in inima si pentru Soni cea noua. Daca i-ati facut loc, nu ne mai ramane decat sa il umplem. Lasati acest lucru in seama noastra! Va urma…

Fotograf: Razvan Flore
Sursa foto: andreiruse.ro

# # # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

Un comentariu

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare