Se apuca Britney Spears de scris?

de / November 9th, 2012 / 208 vizualizari

Britney SpearsSincera sa fiu, eu sper ca nu. Mai ales ca se zvoneste ca ar fi vorba despre un “roman a clef” (roman cu cheie) si numai simplul fapt ca ar sti definitia acestui termen ma uimeste.

Britney Spears (31 ani) este in tratative cu cei de la It Books, o divizie a HarperCollins, privind publicarea unui roman bazat pe viata ei, dar care imbina realitatea cu fictiunea. Se pare ca aceasta idee a pornit de la succesul inregistrat de cartea publicata de Lauren Conrad in 2009 si care mai apoi a devenit o serie. Romanele sale pentru tineri s-au vandut in peste 500.000 de exemplare, astfel incat asteptarile de la un roman similar semnat de Britney Spears sunt foarte mari. La urma urmei, Britney se lauda cu o armata mai mare de fani. Iar daca va intrebati cine este Lauren Conrad, aflati ca aceasta a ajuns cunoscuta in Statele Unite dupa ce a aparut in seria televizata “The Hills”.

Despre Britney Spears nu cred ca mai este cazul sa va povestesc. Avand in vedere evenimentele care au avut loc in viata artistei in ultima vreme, incep sa cred ca un roman care imbina realitatea cu fictiunea nu este o idee chiar asa proasta. In plus, nu i-ar strica si mai multa vizibilitate, mai ales acum cand pare sa fi reintrat pe o panta ascendenta a carierei, dupa ce a fost cooptata in juriul noului sezon al editiei americane X Factor si a fost luata sub aripa protectoare a lui will.i.am.

Sursa

# # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

2 Comentarii

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare

Celebrități

Cărți iubite de celebrități

de / July 28th, 2016

Nu e nimic surprinzător în faptul că anumite mesaje din cărți ajung la sufletul celor care sunt urcați pe piedestaluri. Cei care fie au cucerit ecranele prin carismă sau prin talent actoricesc, fie au pornit afaceri mici cu rezultate spectaculoase,...

Citeste mai mult