Librarium_TNB

S-a ridicat cortina! Inaugurarea Librarium în Teatrul Național din București

de / November 15th, 2017 / 144 vizualizari

Grupul Librarium anunță deschiderea unei noi librării în București în foaierul Sălii Mari a Teatrului Național I.L. Caragiale. Evenimentul de lansare va avea loc joi, 16 noiembrie, începând cu ora 18:00. Sunteți invitați pe scena lecturii, unde cortina se va ridica alături de Ion Caramitru, directorul Teatrului Național, scriitorii Marius Chivu și Alex Tocilescu și Laura Câlțea, blogger cultural. Invitații vor discuta cu cititorii despre lumea cărților, muzicii, teatrului și a filmului.

Într-un decor spectacular și beneficiind de un spațiu generos de lectură, cu librari pasionați și pregătiți să ofere cele mai bune recomandări de carte, noua librărie oferă un loc dedicat cititorului și lecturii. Librarium TNB va găzdui o serie de evenimente culturale, întâlniri cu scriitori, dezbateri, lansări ale unor cărți mult așteptate, expoziții de artă sau proiecții de filme, continuându-și astfel misiunea de susținere a lecturii și exprimării artistice.

cartepedia

Din dorința de a acoperi nevoile tuturor, Librarium s-a extins și în online, înființând, în 2014, website-ul de e-commerce Cartepedia.ro. Odată cu deschiderea noii librării, Grupul anunță inaugurarea în Teatrul Național I.L. Caragiale și a două puncte de plasare și preluare comenzi, care vor funcționa sub brand-ul Cartepedia. Acestea sunt situate la intrarea principală a teatrului.

În ziua lansării, de la ora 17:30, va fi organizat alături de comunitatea de pe Instagram un InstaMeet, menit să invite cititorii să fie primii care descoperă spațiul, iar de la 18:00 publicul larg este așteptat pentru evenimentul propriu-zis.

Confirmă și tu prezența ta pe pagina evenimentului pe Facebook https://www.facebook.com/events/182226375668023/ sau la adresa de email [email protected].

# # # # #

Serial Readers

The Club Of Serial Readers este locul in care te intalnesti cu prietenii tai sau cu alti pasionati de lectura si discuti despre cele mai citite carti, cele mai interesante povesti.

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare