sci-fi fest

Primul festival de ştiinţă şi science fiction din București

de / September 30th, 2016 / 272 vizualizari

Sci+Fi FEST, primul festival de ştiinţă şi science fiction, îşi aşteaptă vizitatorii la Biblioteca Naţională a României, în perioada 30 septembrie – 1 octombrie, cu mini-conferinţe, concursuri de cosplay, workshopuri şi expoziţii de roboţi şi drone, tehnologii eco şi maşini cu propulsie alternativă, maraton de filme SF, concerte de muzică simfonică şi electronică, demonstraţii şi experimente ştiinţifice interactive.

Festivalul îşi propune să aducă în faţa publicului oameni de ştiinţă, cercetători, inventatori, profesori universitari, alături de scriitori science fiction, critici şi promotori ai SF-ului românesc. În plus, mai multe zone de realitate virtuală şi augmentată vor fi amplasate în incinta Bibliotecii Naţionale.

Evenimentul va începe astăzi, 30 septembrie, la ora 17:00, iar pe 1 octombrie, porţile se vor deschide de la ora 11:00. Ora de închidere va fi aceeaşi în fiecare dintre cele două zile, şi anume 23:00. Intrarea este gratuită.

Sci+Fi FEST 2016 este organizat de Revista Ştiinţă şi Tehnică, în parteneriat cu Centrul Cultural Casa Artelor, Primaria Sectorului 3, Arcub şi Biblioteca Naţională a României.

Pentru mai multe detalii, urmăriţi pagina de Facebook a evenimentului. Programul integral este disponibil aici.

Join the science side!

# # # # # #

Serial Readers

The Club Of Serial Readers este locul in care te intalnesti cu prietenii tai sau cu alti pasionati de lectura si discuti despre cele mai citite carti, cele mai interesante povesti.

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare