Povestea lucrurilor obisnuite

de / January 9th, 2012 / 256 vizualizari

Orice lucru spune o poveste. Chiar si o perdea de dus. Mai ales daca respectiva perdea de dus a trecut prin mainile lui Dave Eggers, finalist al premiului Pulitzer.

In fiecare an “The Thing”, o “publicatie” inedita ce apare o data la trei luni sub indrumarea artistilor vizuali John Herschend si Will Rogan, apeleaza la patru scriitori, artisti, muzicieni sau regizori de film, rugandu-i sa “creeze un obiect care sa incorporeze text, intr-un fel sau altul”. Obiectul respectiv este, mai apoi, reprodus, impachetat si expediat abonatilor.

Cel mai nou numar “The Thing” ii apartine lui Dave Eggers. Va costa 65 de dolari daca vreti sa aflati ce i-a destainuit perdeaua de dus lui Eggers in timpul monologului imaginar si, totodata, sa va transformati baia intr-un posibil loc de lectura. Perdeaua de dus a fost precedata de o pereche de ochelari cu text pe rame, apartinandu-i lui Jonathan Lethem, de tocatorul producatoarei radio Starlee Kine (“This onion made me cry and so naturally it reminded me of you”), dar si de jaluzelele regizoarei Miranda July (“if this shade is pulled down I’m begging your forgiveness on bended knee with tears streaming down my face”), toate obiectele disponibile fiind vandute.

Sursa

# # # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

Postul precedent
Postul urmator

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare