Plaja de Carte Vama Veche

Plaja din Vama Veche – plaja scriitorilor voștri preferați

de / August 8th, 2017 / 156 vizualizari

Așa cum în fiecare dimineață am ca ritual obligatoriu savuratul unei căni de cafea, așa știu că, dacă aș locui undeva în apropierea mării, ritualul obligatoriu ar fi cititul pe plajă. Cred că cititul este al doilea lucru grozav pe care-l poți face pe o plajă (pe lângă bălăcit în apă). De aceea, mereu voi asocia nisipul și sunetul relaxant al valurilor cu o carte a cărei acțiune te poartă departe. În condițiile în care, de data asta, și locul în care te afli propriu-zis e de invidiat.

Pentru că plaja și cărțile merg împreună atât de bine, și scriitorii au dreptul să fie primiți cu brațele deschise în acest loc. Evident, cărțile nici nu ar exista fără ei! Așadar anul acesta, în data de 12 august, pe Plaja de Carte din Vama Veche, își vor face apariția trei dintre autorii voștri preferați de la editura Herg Benet: Cristina Nemerovschi, Ioana Duda și Alex Voicescu. Îi veți întâlni seara, la ora 19:00, pregătiți să vă citească pasaje din cărțile lor, dar și să discutați împreună, la o bere rece, despre pasiunea scrisului/ cititului sau despre personajele lor care v-au impresionat.

lansare de carte

În caz că sunteți curioși în legătură cu cărțile Herg Benet, vă pot garanta că oricare dintre ele este ideală de luat la plajă, împreună cu băutura preferată. Ultima lună a verii aduce promoții delicioase la cărțile editurii: 50% reducere la cărțile autorului Flavius Ardelean (sau prețul unic de 9,90 lei). În plus, la orice comandă de pe site-ul editurii, primiți cadou cartea “Saga – bilete la clasa de mijloc” de Vlad Tăușance.

O altă campanie, în parteneriat cu Libris, vă oferă ocazia de a achiziționa toate cărțile Herg Benet cu o reducere de 30%, iar la comenzile de minim 40 de lei, primiți gratuit cartea “Cum a ars-o Anghelescu o lună ca scriitor de succes” de Cristina Nemerovschi.

Toate cărțile acestei veri se cer citite pe plajă, într-o atmosferă boemă și liniștită (atât cât permit grupurile de turiști, mai mult sau mai puțin gălăgioși). Așadar vă așteptăm cu brațele deschise pe plaja din Vama Veche, împreună cu cei trei autori, la un pahar de vorbă… literară.

 

SerialReaders.com folosește unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile pe care le recomandăm, site-ul nostru primește un comision din partea retailerilor pe care îi promovăm. 

# # # # # # # #

Silvia

Silvia este o cititoare si o visatoare, dar suficient de ancorata in realitate cat sa observe frumusetea din jur si sa scrie despre ea. Considera ca orice carte citita ofera o experienta valoroasa, iar imaginatia este un mijloc de transport sigur catre lumile ascunse in carti.

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare