O nouă trilogie la Rao: Daringham Hall

de / January 29th, 2016 / 240 vizualizari

Daringham - MostenireaEditura RAO anunţă apariţia romanului Daringham Hall. Moştenirea, de Kathryn Taylor. Volumul începe o trilogie despre secrete demult ascunse şi uitate.

Ben Sterling, antreprenor newyorkez de succes, descoperă în mod neaşteptat că este fiul cel mare şi moştenitorul unei familii aristocrate din Anglia. Mânat de dorinţa de răzbunare pentru felul în care mama lui fusese tratată în trecut de bogata familie Camden, merge la Daringham Hall să îşi revendice moştenirea. După un accident, Ben suferă pentru scurtă vreme de pierderea memoriei, timp în care, prin intermediul doctoriţei veterinare Kate, ajunge să îşi cunoască rudele şi să le privească dintr-o nouă perspectivă. Decide să renunţe la planul de răzbunare şi să dea o şansă noii sale familii.

„Scriitura plăcută îl lasă pe cititor să «zboare» printre iţele complotului. Dacă adăugăm şi un strop de erotism, obţinem reţeta perfectă nu doar pentru o poveste de dragoste minunată, ci şi pentru o misterioasă poveste de familie.“ – Amazon.de

Kathryn Taylor a început să scrie încă din copilărie – a publicat prima carte la doar unsprezece ani. De atunci a ştiut că vrea să devină scriitoare. A debutat cu seria Culorile dragostei.

 

# # # # # # # #

Serial Readers

The Club Of Serial Readers este locul in care te intalnesti cu prietenii tai sau cu alti pasionati de lectura si discuti despre cele mai citite carti, cele mai interesante povesti.

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare