O biblioteca, doua biblioteci…

de / January 29th, 2012 / 441 vizualizari

Am strans cateva biblioteci tocmai bune pentru a ne mai delecta putin ochii si imaginatia… Cum ar arata acestea intr-o camera de serial reader? Sau cum s-ar simti el cu asemenea obiecte de rezistenta in spatiul de citit?

Incepem sesiunea de astazi luand loc intr-un fotoliu superb… serial readerii stiu de ce!

Biblioteca digitala – este absolut geniala! Este una dintre putinele care ar cuprinde sute de carti si arata cum nu se poate mai bine. Oare la noi se pot realiza asemenea modele?

Biblioteca sau ceas? As spune biblioteca, insa ceasul se potriveste perfect in peisaj!

Biblioteca panza de paianjen – imi place, nu prea stiu de ce, insa are ceva aparte. As imbraca un perete cu asa ceva doar pentru a-l privi, pentru a-l aranja si rearanja. Cu siguranta ar da senzatia de nou, de altceva. Poti avea cate un design nou la fiecare saptamana. Doar sa schimbi cartile de pe un raft pe altul… astazi toate albe, maine negre, apoi colorate. Totul in functie de starea de spirit!

Bookbike – biblioteca aceasta este geniala pentru mine! Imi doresc de mult un loc pentru bicicleta, unul special si… iata-l!

The fortress of solitude – este mai mult decat o biblioteca, este acel ceva care te-ar scoate din orice stare gri. Si poate ca peisajul nu este tocmai cel mai potrivit. Prefer vara si verdele… dar nici albul nu este rau. Liniste si carti bune!

Pe care o preferati?

# # # # #

Andres

Andres este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Crede ca tot ceea ce ni se intampla in viata, se intampla cu un scop. Cartile pe care le citim, oamenii pe care ii intalnim, lucrurile pe care le vedem ne ajuta sa luam deciziile potrivite. Este autoarea cartii Inca o dorinta (www.incaodorinta.com). Blog personal: andreeaban.ro

Postul precedent

Un comentariu

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare

image

Biblioteci

Biblioteca moderna sau clasica?

de / July 15th, 2012

In “drumetiile” mele prin lumea virtuala a cartilor am descoperit biblioteci multe, minunate, biblioteci care m-am facut sa visez la casa perfecta, casa in care cartile mele sa isi gaseasca un locsor numai al lor… Imi plac atat de mult...

Citeste mai mult