Mister elucidat: Michel Houellebecq a fost gasit

de / September 19th, 2011 / 114 vizualizari

Nu ca am fi crezut ca scriitorul francez chiar a disparut, dar valva creata in presa de neprezentarea lui la o serie de intalniri cu publicul nu putea fi trecuta cu vederea. La urma urmei, cine isi permite sa nu apara la turneul de promovare a propriei carti? Se pare ca Michel Houellebecq.

Motivul pentru care nu s-a prezentat? Autorul pur si simplu a uitat de intalnirile cu publicul din Olanda si Belgia, si cum nu a avut acces la internet sau telefon… Sa fii un scriitor celebru, castigator al prestigiosului premiu Goncourt si, cu toate acestea, sa duci o viata izolata, in care aparent, tehnologia nu isi are locul, e mare lucru.

Nu o sa comentez acum momentul de “amnezie” al lui Houellebecq (voi insa puteti sa o faceti, daca vreti). Sfatul meu este: daca vreodata se va anunta o intalnire a acestuia cu publicul roman, sa nu va faceti sperante prea mari.

Sursa

# # # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

Postul precedent

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare