Mihail Vakulovski isi lanseaza rockmanul la Iasi, Chisinau si Sibiu

de / August 1st, 2011 / 127 vizualizari

Urmeaza o perioada incarcata pentru Mihail Vakulovski. Rockmanul acestuia, Student la Chisinau, primul din trilogia Tovarasi de camera, volum aparut in acest an la editura Cartea Romaneasca, se va lansa la Iasi, Chisinau si Sibiu.

Astfel, joi, 4 august, se da startul la Libraria Humanitas din Iasi, incepand cu ora 18:00. Mihail Vakulovski va povesti despre rockman si va raspunde la intrebarile publicului si ale lui Liviu Antonesei, iar actrita Andreea Stafie va citi un fragment din carte.

Vineri, 5 august, volumul va fi prezentat in cadrul Cenaclului Republica,la Biblioteca Nationala din Chisinau. Alaturi de autor se vor afla Constantin Cheianu, Dumitru Crudu, Iulian Ciocan si Emilian Galaicu-Paun. De data acesta va citi din carte Alexandru Vakulovski, iar moderator va fi Moni Stanila.

Seria lansarilor se va incheia sambata, 13 august, la Sibiu. De la ora 18:00, autorul va fi luat la intrebari de Radu Vancu si Dragos Varga. Discutia va fi moderata de Veronica D. Niculescu, iar lectura catorva fragmente din carte va fi asigurata de Alexandru Vakulovski si Moni Stanila. Evenimentul face parte din cadrul Festivalului ArtMania.

Lansarea rockmanului Tovarasi de camera va fi insotita, atat la Iasi cat si la Sibiu, de o instalatie de arta contemporana inedita la care au participat artisti locali si chiar librari.

# # # # # # # # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

Postul urmator

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare