Cadoul pentru luna iulie!

de / August 1st, 2011 / 95 vizualizari

Timpul se scurge destul de repede. Sau poate e doar vara grabita… pe cat de mult am asteptat-o, pe atat de repede vrea sa plece. Dar nu! O mai tinem pe la noi, poate o luna, poate mai mult. Si daca luna iulie a trecut trebuie sa anuntam si cine va primi cartea noastra – cadou. Cea pe care am ales-o luna aceasa este Vero234 si cartea pe care o va primi este Omul zar, scrisa de Luke Rhinehart. A fost cam dificila alegerea, pentru ca pe ultima suta de metri s-au inscris cativa serial readeri foarte activi!

Te asteptam cu un mail pe [email protected] cu datele tale pentru a-ti trimite cartea!

Va multumim tuturor pentru ca sunteti alaturi de noi si va asteptam in club cu sugestiile voastre, propunerile de carti, comentarii, recenzii. Toate acestea va pot aduce cartea cadou de la final de luna!

PS. Puteti incepe chiar de acum prin a participa la discutiile despre cartea lunii.

# # # # #

Andres

Andres este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Crede ca tot ceea ce ni se intampla in viata, se intampla cu un scop. Cartile pe care le citim, oamenii pe care ii intalnim, lucrurile pe care le vedem ne ajuta sa luam deciziile potrivite. Este autoarea cartii Inca o dorinta (www.incaodorinta.com). Blog personal: andreeaban.ro

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare