Magia Pixar in cuvinte

de / January 19th, 2012 / 191 vizualizari

Am auzit cu totii de Pixar! Inca de la Toy Story(1995) am fost cuceriti de o lume mirifica, o lume digitala in care am dorit sa revenim iar si iar. Au urmat A bug’s life(1998), Monsters, Inc.(2001), Finding Nemo(2003), Ratatouille(2007)si alte animatii care ne-au fermecat la propriu. Nu degeaba sunt pline salile de cinematograf la fiecare premiera!

Putini dintre noi stiu insa povestea din spatele ecranului, povestea fascinanta a companiei Pixar Animation Studios. Si cum fiecare companie de succes trebuie sa aiba si o carte, Pixar nu face exceptie. Magia Pixar aparuta la editura Publica, este istoria unei companii de succes dedicata atat oamenilor de afaceri, dar mai ales celor pasionati de animatii.

“Magia Pixar este cronica plina de viata a istoriei si evolutiei companiei Pixar Animation Studios si a „gastii de tocilari” care au infiintat-o. Cu ajutorul geniului animatiei John Lasseter si a vizionarului om de afaceri Steve Jobs, Pixar a devenit standardul absolut in productia de filme animate, incepand cu proiectele de efecte speciale realizate la Lucasfilm la inceputul anilor 1980, pana la filmele de referinta precum Toy Story, Finding Nemo, WALL-E sau Ratatouille.”

Iata un filmulet pe care l-am vazut de nenumarate ori si de fiecare data la urmarit cu respiratia taiata:

Voua ce Pixar v-a placut cel mai mult?

# # # # #

Andres

Andres este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Crede ca tot ceea ce ni se intampla in viata, se intampla cu un scop. Cartile pe care le citim, oamenii pe care ii intalnim, lucrurile pe care le vedem ne ajuta sa luam deciziile potrivite. Este autoarea cartii Inca o dorinta (www.incaodorinta.com). Blog personal: andreeaban.ro

Un comentariu

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare