Livresque: de Dragobete, cu dragoste

de / February 21st, 2011 / 66 vizualizari

Dupa Sfantul Valentin, luna iubirii continua cu autohtonul Dragobete. Si pentru ca si dragostea pentru carti merita sarbatorita, Dragobetele debuteaza cu un nou salon de carte. Livresque, aflat la prima editie, va avea loc in perioada 24 – 27 februarie, la Sala Palatului din Bucuresti.

Organizatorii, compania Precise Marketing, au confirmat prezenta a peste 30 de expozanti, printre care: Humanitas, Curtea Veche, Nemira, Corint, Paralela 45, Herald, Vremea, Monitorul Oficial, Proeditura si Tipografie, Lider si Amaltea.

Programul de vizitare: de joi pana sambata, intre orele 10:00 – 19:00, iar duminica intre 10:00 si 18:00.

Pe toata durata evenimentului, mascota Carturel ii va antrena pe copii in fel de fel jocuri si distractii atractive si le va arata ce minunata este lumea cartilor.

Vizitatorii vor putea sa participe la lansari de carte, sa urmareasca momente artistice inedite si sa savureze o cafea sau un ceai, asistand la dezbateri pe teme literare in cadrul “Cafenelei literare”, deschisa pe toata perioada evenimentului. In plus, se va desfasura si o campanie de intrajutorare si incurajare a lecturii. Astfel,  vizitatorii vor veni cu carti de acasa, care vor fi donate si daruite de catre organizatori unui centru de plasament.

# # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare