Lindsay Lohan, de la puscarie la autobiografie

de / December 20th, 2013 / 233 vizualizari

LINDSAY LOHAN Hollywood-ul se pregateste sa ne surprinda cu un nou volum de memorii. De data aceasta, a venit randul actritei americane Lindsay Lohan sa isi povesteasca trecutul turbulent.

Recent externata dintr-o clinica de dezintoxicare, unde de altfel a si inceput sa tina un jurnal, ca parte din programul de recuperare, actrita de 27 de ani este acum in plina negociere a contractului de publicare. Pe 12 decembrie, s-a intalnit in New York, cu agentul literar Waxman Leavall, care i-a reprezentat, printre altii, pe Victor Cruz, Novak Djokovic, Bill Murray, Brock Lesnar si Cal Ripken Jr. Intalnirea a fost filmata si difuzata in cadrul unui episod din reality-show-ul dedicat lui Lindsay Lohan, transmis de postul OWN (Oprah Winfrey Network).

Cartea va oferi detalii despre familia si cariera lui Lindsay Lohan, dar si despre intamplarile care au adus-o in ultima vreme in atentia tabloidelor, precum probleme cu politia, drogurile si bautura, timpul petrecut in arest.

Dupa ce a castigat aprecierea publicului cu rolurile din “Vinerea traznita/ Freaky Friday” si “Fete rele/ Mean Girls”, cariera lui Lindsay Lohan a intrat in declin. Lungmetrajul de televiziune “Liz and Dick”, care trebuia sa marcheze reintoarcerea in lumea filmului, nu a reusit sa impresioneze, criticile fiind, predominant, nefavorabile. Sa speram ca macar autobiografia actritei va fi primita mai bine.

# # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare

Celebrități

Cărți iubite de celebrități

de / July 28th, 2016

Nu e nimic surprinzător în faptul că anumite mesaje din cărți ajung la sufletul celor care sunt urcați pe piedestaluri. Cei care fie au cucerit ecranele prin carismă sau prin talent actoricesc, fie au pornit afaceri mici cu rezultate spectaculoase,...

Citeste mai mult