Întâlnirile B3 – Book Bloggers of Bucharest

de / February 14th, 2017 / 287 vizualizari

Sâmbătă, 18 februarie, la ora 17:00, în mansarda Epic Bar are loc ediția a doua a Întâlnirilor B3 – Book Bloggers of Bucharest, întâlniri unde bloggerii de carte se adună pentru a discuta despre pasiunile lor: cărțile și blogging-ul.

Despre ce se va discuta în cadrul evenimentului?

Va fi o întâlnire la care vom încerca să abordăm unele dintre cele mai spinoase probleme ale vieții de blogger de carte, dar și unele din ofurile noastre de cititori. Mai exact, ne-am pregătit câteva subiecte de discuție: experiența noastră cu librăriile online și offline și care sunt mai convenabile; recenziile negative, cui folosesc și cum sunt ele primite de public; parteneriatele cu edituri/autori: cum se obțin, cum se întrețin și ce impact au asupra unui blog; lepșele sau articolele înlănțuite între bloguri și cum/dacă ajută și, desigur, despre orice alt subiect care ne interesează.

Cine participă la eveniment?

Prezenți vor fi bloggeri mai vechi sau mai noi, persoane care fac asta de ani de zile și vor să împărtășească din experiența lor, dar și oameni care abia au început și vor să afle dacă și alții s-au confruntat cu problemele lor. Vom avea alături de noi membri cât se poate de diverși ai blogosferei de carte care vor să facă parte din comunitatea B3, indiferent dacă sunt sau nu din București.

Așadar, dacă promovați lectura (pe blog, Youtube, Facebook, Instagram) sau pur și simplu sunteți curioși, dacă vreți să vă faceți un blog, dar nu știți de unde să începeți sau dacă vreți să îi cunoașteți pe organizatori și bloggerii invitați, sunteți așteptați sâmbătă, 18 februarie, în mansarda Epic Bar.

Pagina evenimentului: https://www.facebook.com/events/178276249326268/

 

# # # # # #

Serial Readers

The Club Of Serial Readers este locul in care te intalnesti cu prietenii tai sau cu alti pasionati de lectura si discuti despre cele mai citite carti, cele mai interesante povesti.

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare