Instigare la..propuneri!

de / October 18th, 2010 / 209 vizualizari

A trecut deja ceva timp de cand am lansat noul site SerialReaders, astfel incat ati avut timp sa va obisnuiti cu noul sistem de propuneri. Asa ca revenim la vechile obiceiuri si va dam, din nou, tema pentru propuneri: pentru luna viitoare vrem sa aflam care a fost ultima carte citita sau cumparata.

Stiti procedura, da? Intrati in site, pe fiecare carte dorita in parte si apasati butonul “Propune aceasta carte” (va trebui sa fiti logati pentru a putea face acest lucru). Daca nu gasiti pe site cartea sau cartile pe care doriti sa le propuneti, apasati pe butonul Feedback din partea stanga a noului site si ne trimiteti propunerile voastre completand formularul. Apoi, cat de curand, cartea propusa va aparea pe site.

Sa vedem, ce ati mai citit in ultima vreme (in afara de cartea lunii)? Sau ce carte v-a suras de pe raft si a trebuit sa o cumparati neaparat? Propunerile voastre sunt asteptate pana la sfarsitul lunii, iar voturile – pe toata durata lui noiembrie.  Asadar, la propuneri inainte!

# # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

Un comentariu

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare