Inca o dorinta… indeplinita – debut literar pentru un Serial Reader

de / July 7th, 2014 / 246 vizualizari

Inca o dorintaDraga noastra Andres, pe care o stiti de pe Serial Readers de 5 ani si de mai multi de pe blogul ei, a facut trecerea de la citit in serie la scris (tot in serie, ii uram noi). Romanul ei de debut Inca o dorinta va fi disponibil, incepand de azi, in format ebook – pdf, epub, mobi – si va putea fi comandat de pe siteul www.incaodorinta.com.

Mai mult decat o simpla carte, Inca o dorinta este un vis implinit pentru autoare si o lectura usoara, agreabila si incitanta pentru voi. In plus, are si o misiune: sa ii ajute pe copii. In acest sens, o parte din incasari vor fi donate asociatiei Salvati Copiii. Cat anume? Fiecare decide!

Multa dragoste, coincidente frumoase sau dureroase, un eveniment foarte nefericit urmat indeaproape de un accident, suferinta si ratacirea aduse de moartea celui iubit, intalniri spectaculoase, dorinte si sperante nerostite, o cautare neobosita a iubirii si nenumaratele intrebari, mai mult retorice, care o insotesc, locuri exotice, iar apoi Bucurestiul, cu noptile lui seducatoare — toate sunt parte din acest roman ce se remarca in special prin spiritul lui antrenant si prin caracterul real al intamplarilor. O carte plina de surprize, la fel ca viata insasi.

Cine este Andres? Una dintre femei o descrie foarte bine: “Andres e ca iubirea. Un soi de esenta a noastra pe care nu o putem prinde in forme, nu o putem poseda sau imparti dupa bunul nostru plac. Fluturi si mare. Dorinta si iubire. Seductie si femeie. Ana si Andres. Tot atatea nume pentru felul tau unic de a exprima darul suprem.”

Dar nu este nevoie sa va spun cine este Andres, nu? O cunoasteti deja, iar daca nu, aceasta este ocazia ideala sa o descoperiti.

# # # # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

Postul precedent

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare