Halloween… ca la carte

de / October 24th, 2011 / 146 vizualizari

Inainte sa imi reprosati ca Halloween-ul este o traditie de import si, prin urmare, nu ar trebui sa facem asa mare caz, vreau sa va amintesc ca orice prilej de distractie este binevenit.

Mai ales ca am putea sa profitam de aceasta ocazie pentru a aduce la viata personaje din cartile noastre preferate. Asadar, spuneti-ne, dragi cititori creativi, ce personaj ati vrea sa intruchipati in noaptea de Halloween? Vom aprecia si mai mult daca ne veti prezenta si recuzita necesara. Cine stie, poate ideile voastre ii vor inspira si pe altii.

Pe cand scriu aceste randuri, imi dau seama ca nu suna deloc rau un Halloween literar. La urma urmelor, cei care prefera varianta “de groaza”, pot recurge la personaje ca Dracula, Frankestein, vampiri (fie ei din cartile lui Anne Rice sau din… Twilight) & co. Dar ar fi cu atata mai interesant, daca printre acestia s-ar plimba Seherezada, Anna Karenina, Miss Havisham, Ciuleandra, Lolita, Ciresarii sau o domnita gratioasa, venita parca din paginile lui Jane Austen, sau… sau….

Hai sa vedem, pe cine recunoastem in multime?

# # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

7 Comentarii

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare