Fii primul care afla povestea lui Grey!

de / September 23rd, 2015 / 315 vizualizari

Dragilor, ati citit seria Fifty Shades of Grey? Daca da, va anuntam ca in curand veti putea citi povestea traita de Anastasia si Christian din perspectiva personajului masculin!

Fii primul care afla povestea lui Grey. Precomanda aici>>

Grey-Diverta

Cu peste 125 de milioane de copii vandute de la aparitia primului volum, si o ecranizare, desi controversata, cu vanzari de peste 500 de milioane de dolari, autoarea E.L. James a hotarat sa satisfaca una dintre cele mai mari dorinte ale fanilor seriei – reluarea povestii de dragoste a celor doi din perspectiva lui Christian.

Cu un stil mai intunecat si mult mai serios, adaptat la personalitatea miliardarului, Grey a fost vandut in peste 1 milion de exemplare in prima saptamana de lansare a volumului in limba engleza, iar la sfarsitul lunii va fi disponibil si in limba romana!

Vrei sa fii primul care citeste noua carte a seriei? Precomanda Grey de la Diverta si primesti 15% reducere si transport gratuit! Volumul iti va fi livrat pe 30 septembrie!

Precomanda cartea aici >>

# # # # # #

Serial Readers

The Club Of Serial Readers este locul in care te intalnesti cu prietenii tai sau cu alti pasionati de lectura si discuti despre cele mai citite carti, cele mai interesante povesti.

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare