Esti viitorul Hemingway? Afla!

de / July 26th, 2011 / 107 vizualizari

Oricare dintre noi poate deveni maine un scriitor de succes. Si mai mult ca sigur ca sunt cativa printre noi care au facut deja primii pasi pe acest drum. Daca doriti sa aflati de stilul carui autor celebru va apropiati cel mai mult, acum aveti ocazia.

I write like este un site care va analizeaza stilul de scris in functie de alegerea cuvintelor si il compara cu cel al unor nume mari ale literaturii. Puteti sa adaugati text de oriunde (jurnal personal, blog, comentarii, un capitol dintr-o carte neterminata) cu conditia ca textul sa va apartina si sa fie in limba engleza. Pentru ca rezultatul sa fie cat mai concludent, e de preferat sa alegeti un fragment cat mai lung (cateva paragrafe).

Acum va dati seama ca o sa va rog sa ne spuneti si noua rezultatul analizei, nu? Spor la scris, viitori mari autori!

# # # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

Postul urmator

2 Comentarii

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare