Editura Publica prezinta Victoria Books

de / May 11th, 2010 / 344 vizualizari

Victoria Books continua optiunea Editurii Publica de a aborda domenii specializate. Sub marca Victoria Books vor fi publicate biografii sau autobiografii ale unor personalitati din diverse domenii.

“Ne place sa credem ca daca se aude despre o carte interesanta sau revolutionara de business, lumea o cauta in primul rand la Publica. Cu aceasta marca noua, ne propunem acelasi lucru: vrei sa stii mai multe despre o personalitate – de la staruri la oameni politici sau scriitori – atunci ii cauti biografia sau autobiografia la Victoria Books. Cartile pe care le avem in pregatire nu sunt doar o lectura interesanta si nu se adreseaza doar celor pasionati sa citeasca biografii. Ele sunt niste lectii de viata pe care le poti invata din culisele “victoriei'”, explica Bogdan Ungureanu, directorul executiv al editurii Publica.

Prima carte Victoria Books este biografia trupei AC/DC, prezenta in librarii din 27 aprilie. “AC/DC Maximum Rock & Roll” este scrisa de doi jurnalisti muzicali australieni – Murray Engleheart si Arnaud Durieux – care nu au scapat din ochi trupa inca de la inceputuri. Cartea contine 129 de fotografii alb-negru si color, precum si discografia completa a trupei.

Pana la sfarsitul anului, la Victoria Books vor aparea:
– Al Pacino de Lawrence Grobel (biografia autorizata);
– Bono – Biografia de Laura Jackson;
– Fidel Castro de Volker Skierka (biografia necenzurata).

# # # # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

Un comentariu

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare