Dorian Gray wants to be friends on Facebook

de / June 6th, 2011 / 175 vizualizari

Bine, nu adevaratul Dorian Gray, dar totusi… Intr-o epoca in care daca nu ai cont pe retelele de socializare, nu existi, sa nu fiti surprinsi daca primiti cereri de prietenie de la Dumnezeu Atotoputernicul, Scufita Rosie sau Lupul cel Rau.

Asa ca, plecand de aici, ce personaj literar v-ar placea sa aiba cont pe Facebook si Twitter, dar pe bune? Adica sa isi intre in rol si sa raspunda asa cum ar face-o, de exemplu, Elizabeth Bennet, Huckleberry Finn, David Copperfield sau Bridget Jones. Sau Scufita Rosie si Dorian Gray, ca tot i-am mentionat mai sus. Cred ca ar fi interesant ce ar avea de “ciripit” unele personaje. Eu as fi deosebit de curioasa sa citesc postarile lui Hercule Poirot, poate cu ajutorul fanilor (nu ca ar mai avea nevoie) ar reusi sa rezolve misterele crimelor mai repede. Iar iubitoarea de chick-lit din mine ar fi mai mult decat interesata de sfaturile Rebeccai Bloomwood, personajul impatimit de cumparaturi al lui Sophie Kinsella.

Asadar, de la cine ati dori sa primiti o cerere de prietenie si, mai mult, cui i-ati da ignore? Sa transformam Facebook in Bookfaces!

P.S.: Uitati o mostra de cum ar arata paginile pentru Jane Austen si Portretul lui Dorian Gray! 🙂

# # # # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

Postul urmator

10 Comentarii

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare