Cover-stories

de / March 12th, 2014 / 204 vizualizari

CorrectionsSunt cazuri, precum cel de fata, in care e greu sa nu judeci oamenii dupa coperta. Din fericire, rezultatele analizei sunt pozitive.

Corpus Libris este un proiect tare simpatic, “un eseu foto in desfasurare despre carti, trupuri si povestea de dragoste dintre ele”. Daca dati peste vreo coperta care va inspira, puteti sa contribuiti la imbogatirea blogului cu fotografii memorabile.

Proiectul Corpus Libris a luat nastere acum 5 ani, intr-o noapte linistita la libraria Skylight Books, din Los Angeles. De atunci, cititori din intreaga lume au incarcat poze pe blog. O puteti face si voi, dand click pe butonul rosu de “Submit”, selectati fotografia, iar la descriere puneti titlul cartii, autorul si unde a fost facuta poza (libraria, biblioteca sau orasul). Sau, daca va este mai simplu, puteti trimite poza pe mail la [email protected].

Voi ce coperta sunteti?

the bookstore

superreader

punch

Larousse

john irving

JaimeOliver

Endarkenment

# # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare