Courtney Love spune tot intr-o noua autobiografie

de / October 3rd, 2011 / 136 vizualizari

Rebela cu nume atat de frumos scrie o noua autobiografie, programata sa apara pe piata in toamna anului 2012, la editura William Morrow. Courtney Love, cantareata si actrita, isi va povesti viata din copilarie si pana in prezent. Si, cred ca aici suntem cu totii de acord, chiar are ce povesti.

Despre casatoria cu regretatul Kurt Cobain, dependenta ei de droguri, cariera de la Hollywood, despre drepturile asupra marcii Nirvana (de care sustine ca a fost deposedata abuziv), show-urile cu trupa Hole, a carei solista este, si relatiile ei cu Billy Corgan – solistul trupei Smashing Pumpkins,  Liam Gallagher – solistul trupei Oasis si actorul Edward Norton (serios!?). In mod clar nu va fi o lectura plictisitoare, mai ales datorita stilului direct, verde-n fata, al “celei mai controversate femei din istoria rock-ului”, cum au numit-o cei de la revista Rolling Stone.

Courtney Love va colabora cu scriitorul Anthony Bozza, cunoscut pentru colaborarile cu alte nume mari ale scenei muzicale: Tommy Lee, Slash si INXS.

Lynn Grady, editor la William Morrow, declara: “Courtney este unul dintre cei mai fascinanti si provocatori artisti ai timpului nostru, unul dintre acei rari iperformeri care continua sa se reinventeze de fiecare data pe parcursul carierei sale. Este timpul ca publicul sa ii afle povestea, asa cum a trait-o ea.”

Doar ca… nu ar fi prima data. In 2006, Courtney Love a mai lansat o autobiografie – “Dirty Blonde: The Diaries of Courtney Love” – in care au fost publicate numeroase fotografii, pasaje din jurnalele artistei, versurile unor cantece, scrisori, poezii si desene. Dar, cum am mai spus: daca are ce povesti si, mai ales, cui….

# # # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare

Celebrități

Cărți iubite de celebrități

de / July 28th, 2016

Nu e nimic surprinzător în faptul că anumite mesaje din cărți ajung la sufletul celor care sunt urcați pe piedestaluri. Cei care fie au cucerit ecranele prin carismă sau prin talent actoricesc, fie au pornit afaceri mici cu rezultate spectaculoase,...

Citeste mai mult