Concursul literar “Incubatorul de condeie”

de / September 17th, 2011 / 138 vizualizari

Pentru aceia dintre voi cu talent nu numai la citit, dar si la scris, AdLittera lanseaza cea de-a doua editie a concursului literar “Incubatorul de condeie”.

Concursul, care se va desfasura in mediul online, va incepe luni, 19 septembrie, si se va termina pe 19 noiembrie, cand vor fi premiate cele mai creative, originale si inovative lucrari.

Juriul care va alege cele mai bune creatii din ambele sectiuni (poezie si proza scurta) va fi compus din scriitori profesionisti, specialisti in comunicare si talente care s-au facut remarcate la editia anterioara a concursului.

Premiul special al acestei editii consta in asigurarea unui loc in Tabara de creatie din vara anului 2012. Tabara DeBoot Camp are 40 de locuri din care 30 sunt dedicate premiantilor Concursului. 10 locuri se vor completa in urma selectiei tuturor participantilor la Atelierele IDC. De asemenea, lucrarile premiate vor fi publicate in Antologia IDC.

In perioada 1 octombrie – 12 noiembrie, cei inscrisi in concurs vor putea participa in fiecare sambata, la o serie de ateliere de creatie literara ce vor avea loc la Bucuresti, sub indrumarea scriitoarei Monica Ramirez.

Pentru inscrieri si informatii suplimentare, intrati aici.

# # # # # # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

Un comentariu

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare