Colectii noi si proiecte inedite marca Humanitas

de / July 27th, 2012 / 167 vizualizari

Editura Humanitas lanseaza o noua serie care reuneste volume despre bolile copilariei, sfaturi pentru parinti si ponturi pentru educatia celor mici.

Colectia “Carti bune pentru parinti buni” reuneste 7 carti alese cu grija si apreciate de catre cititori. Acestea sunt: Dr. David Haslam, Sanatatea copilului meu. Ghid de simptome si ingrijiri, Stanley Shapiro, Karen Skinulis, Cum devenim parinti mai buni. Ghid practic, Dorothy Law Nolte, Rachel Harris, Copiii invata ceea ce traiesc. Educatia care insufla valori, Meg Hickling, Ce le spunem copiilor si adolescentilor despre sex, Meg F. Schneider, Educatia copilului meu in 25 de tehnici (care nu dau gres), Dr. Haim G. Ginott, Intre parinte si copil. Ghid de comunicare afectuoasa, Dr. Scott P. Sells, Adolescenti scapati de sub control.

Tot de Humanitas se leaga si o initiativa care ne-a atras atentia. Sub logo-ul “Din carte in carte pana departe”, in toate librariile Humanitas, in fiecare zi de vara, se va pleca in cate o calatorie pornind de la aceeasi carte (in fiecare dimineata alta), iar traseul va fi hotarat de fiecare client care va intra in librarie si va face o recomandare de lectura.

Seara, pe pagina de facebook Humanitas Multimedia, vor fi dezvaluite traseele excursiilor de peste zi din toate Librariile Humanitas.

Cat de departe se poate ajunge intr-o zi pornind de la aceeasi carte?

# # # # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

Postul urmator

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare