In Cismigiu a crescut “Copacul cu carti”

de / July 21st, 2014 / 408 vizualizari

copacul-cu-cartiStim ca cititul in parc poate fi o adevarata placere, asa ca ne bucuram de fiecare data cand aflam despre initiative menite sa sprijine lectura in aer liber si sa incurejeze intoarcerea la cartile tiparite.

Din aceasta categorie face parte si proiectul “Copacul cu carti”, organizat in parcul Cismigiu, timp de doua saptamani, incepand cu lunea aceasta.

Astfel, in perioada 21 iulie – 6 august 2014, pe peluza din spatele restaurantului Monte Carlo vor fi amplasate sezlonguri pentru lectura si un copac-butaforie de unde vor putea fi imprumutate carti si audiobook-uri, acestea din urma putand fi ascultate pe dispozitive furnizate la fata locului.

Pe toata perioada desfasurarii evenimentului, “coloana sonora” va fi asigurata de un DJ, iar seara vor fi proiectate filme documentare.

In plus, vor avea loc si spectacole de pantomima, iar copiii se vor putea juca intr-o zona special amenajata pentru ei.

Zona de lectura si relaxare va fi deschisa de luni pana vineri, intre 17:00 – 22:00, iar in weekend in intervalele 10:00 – 13:00 si 17:00 – 22:00.

Proiectul este realizat de Primaria Capitalei, prin Centrul de Creatie, Arta si Traditie al Municipiului Bucuresti, in parteneriat cu Asociatia pentru Cultura Urbană si Mediu (A.C.U.M).

Sursa
Sursa foto

# # # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

Postul urmator

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare