O noua editie a concursului literar „Incubatorul de condeie”

de / October 15th, 2014 / 139 vizualizari

Incubatorul de condeieAdLittera da startul celei de-a cincea editii a concursului de debut literar „Incubatorul de condeie” IDC. Acesta se va desfasura in mediul online in perioada 13 Octombrie – 13 Decembrie, fiind o competitie anuala adresata amatorilor de creatie literara. Ca si in precedentele editii, concursul aflat la a V-a editie este structurat pe doua sectiuni – Poezie si Proza scurta.

Inscrierile au loc in intervalul 13 Oct. – 23 Nov. 2014 pe site, conform Regulamentului.

Jurizarea va avea loc pina in data de 30 Nov. 2014.

Vor fi premiate in data de 13 decembrie a.c., cele mai creative, originale si inovative texte.

Juriul este compus din scriitori cu experienta, dar si din „condeiele” care s-au facut remarcate la editiile anterioare ale concursului.

Creatiile premiate vor fi publicate in Antologia IDC in editie hard-copy si in format digital.

In paralel cu desfasurarea concursului, scriitorii amatori inscrisi in concurs vor putea participa in fiecare sambata, gratuit, in perioada 25 octombrie – 22 noiembrie a.c., la Bucuresti, la o serie de ateliere de creatie literara, coordoonate de poetul Dan Mihut. De asemenea, in paralel, vor fi organizate si concursuri de creatie literara pe reteaua de socializare Facebook pentru castigarea unui loc la aceste atelierele creative.

AdLittera este un proiect amplu, indeplinind totodata si functiile unei agentii culturale, toate programele sale avand componente de educare prin cultura si arta. Proiectul promoveaza si dezvolta campanii de cultura literara si cauta surse de finantare pentru proiecte editoriale.

Conceptul, planificarea actiunilor si comunicarea publica sunt gestionate de catre d’Avid Boutique, atelier de branding si comunicare vizuala. AdLittera este divizia CSR a buticului de creatie, nisata in palierul cultural.

Mai multe informatii despre Concurs si Atelierele IDC se gasesc pe website-ul dedicat Concursului IDC, la adresa http://idc.adlittera.com .

# # # # # #

Andres

Andres este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Crede ca tot ceea ce ni se intampla in viata, se intampla cu un scop. Cartile pe care le citim, oamenii pe care ii intalnim, lucrurile pe care le vedem ne ajuta sa luam deciziile potrivite. Este autoarea cartii Inca o dorinta (www.incaodorinta.com). Blog personal: andreeaban.ro

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare