CEO Must Read – o noua colectie Litera

de / January 14th, 2015 / 193 vizualizari

literaEditura Litera lanseaza colectia de carti de business CEO Must Read, care cuprinde titluri semnate de autori renumiti, precum Sheryl Sandberg, Patrick Lencioni, Warren Buffett si Gary Keller.

Noua colectie aduce carti de leadership, management, cultura organizationala, investitii, strategie, lucrari excelente, ce ii vor inspira pe cititori sa isi schimbe modul in care vad lumea, afacerea proprie si oportunitatile intalnite.

Lean In de Sheryl Sandberg se adreseaza femeilor confruntate adesea cu dilema: o cariera de succes sau o viata personala implinita? Autoarea, al doilea om din conducerea Facebook, aflata in ultimii ani in topul celor mai puternice femei de afaceri si al celor mai influente personalitati si mama a doi copii, ne arata ca este posibil sa impaci reusita profesionala cu implinirea personala, ca trebuie sa depasim stereotipurile de gen, iar femeile trebuie sa aiba mai multa incredere in sine si ambitie pentru a-si obtine locul pe care il merita.

Patrick Lencioni sustine in cartea sa, Avantajul, ca diferenta dintre companiile de succes si cele mediocre are prea putin de-a face cu ceea ce stiu acestea si cu cat de inteligente sunt si mai mult cu cat sunt companiile de sanatoase. Cartea face o explorare coerenta si cuprinzatoare a avantajului unic pe care il ofera sanatatea organizationala.

Volumul Warren Buffet despre aproape orice include cele mai bune articole publicate in revista Fortune de si despre Warren Buffett, ca si unele dintre scrisorile lui anuale catre actionarii Berkshire, de fiecare data examinate atent de cititori in cautarea revelatiilor sale despre ce a mai facut pe pietele de valori mobiliare. Veti afla, citindu-l, care este principala strategie de afaceri a lui Buffett – cautarea de societati subevaluate, in care sa investeasca masiv; ce parere are despre instrumentele financiare derivate – „arme financiare de distrugere in masa“; detalii despre stransa prietenie cu Bill Gates si despre activitatea lor filantropica; amanunte din culisele vietii sale; cat din averea sa le va lasa copiilor – „suficienti bani astfel incat sa simta ca pot face orice, dar nu atat de mult incat sa poata sa nu faca nimic“. O vedere unica asupra celei mai fascinante povesti de succes americane a vremurilor noastre.

Asaltul zilnic de e-mailuri, mesaje şi intalniri ne distrage de la ce e important si ne streseaza enorm. Solicitarile de la locul de munca si din familie sunt din ce in ce mai numeroase. Rezultatul: productivitate scazuta, deadline-uri depasite, castiguri mai mici, incetarea ascensiunii profesionale. Bestseller nr. 1 Wall Street Journal, volumul Un singur lucru de Gary Keller si Jay Papasan le arata cititorilor cum sa obtina rezultate mai bune in mai putin timp, sa reduca stresul si sa obtina rezultate extraordinare la munca si in viata personala.

Colectia aici >>

# # # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare