Câștigătorul concursului Sertarul cu ură

de / December 2nd, 2015 / 195 vizualizari

Concursul nostru s-a încheiat!

Vă mulțumim tuturor pentru participare! Ne-am bucurat să citim comentariile voastre, ne-am bucurat să citim versurile pe care ni le-ați împărtășit. Fiecare dintre noi s-a regăsit cândva printre metaforele unui poet sau altuia, unii dintre noi am scris poezii și alții încă mai scriem. Poezia, deși pare mai puțin “gustată”, are farmecul ei și va fi mereu apreciată de cititorii de toate vârstele…

Vă invităm acum să aflați cine va primi cartea Sertarul cu ură! Iată numele ales de Random.org:

castigator

– Raluca Ionescu

Te felicităm, Raluca! Să citești cu plăcere această carte și te așteptăm cu impresii pe site, aici.

Vă felicităm pe voi, serial readeri! Ne bucurăm pentru că ne sunteți aproape și vă așteptăm pe site, pe blog, pe pagina de facebook cu toate cărțile deschise!

Câștigătoarea e așteptată cu datele de contact pe adresa contact@serialreaders.com (sau mesaj pe pagina noastra de Facebook).

Mulțumim autoarei pentru cartea oferită!

Puteți urmări pagina cărții aici: https://www.facebook.com/sertarulcuura

# # # # #

Serial Readers

The Club Of Serial Readers este locul in care te intalnesti cu prietenii tai sau cu alti pasionati de lectura si discuti despre cele mai citite carti, cele mai interesante povesti.

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare

Concursuri

Concurs (ÎNCHEIAT): Halloween cu Stephen King

de / October 30th, 2016

UPDATE: Câștigătoarea concursului este Sabina Airinei (Nr. 97). Felicitări, Irina! Te așteptăm cu datele de contact (email contact@serialreaders.com sau mesaj pe pagina noastră de Facebook) ————————   Serial Readers și Editura Nemira vă invită la concurs! Cu ocazia acestui Halloween, am pregătit o...

Citeste mai mult