Cartile despre Lance Armstrong, mutate la fictiune

de / January 23rd, 2013 / 77 vizualizari

anuntMarturisirea fostului ciclist Lance Armstrong cum ca s-a dopat, a starnit numeroase reactii, dar a dat si prilej de glume. Astfel, o biblioteca din Australia a anuntat ca toate cartile legate de viata sportivului vor fi transferate imediat in sectiunea dedicata operelor de fictiune.

Afisul a fost postat pe perioada weekendului in biblioteca Manly din Sidney, dar in semn de gluma, intrucat bibliotecile locale nu pot schimba clasificarea cartilor peste noapte. “Este o farsa, s-a intamplat sambata si un cititor a facut o fotografie pe care a postat-o pe retelele de socializare, devenind virala. Nu poti insa pur si simplu sa reclasifici cartile de la fictiune la non-fictiune”, a declarat un purtator de cuvant al autoritatilor locale, care a atras atentia ca o ancheta interna va fi desfasurata pentru depistarea “poznasului”.

Abonatii bibliotecii au salutat aceasta initiativa, comentariile fiind majoritar laudative. Cu toate acestea, pentru moment cel putin, volumul “Lance Armstrong: Images of a Champion se va regasi tot la sectiunea de non-fictiune.

# # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare