Cartea secretelor

de / July 11th, 2011 / 146 vizualizari

O carte poate ascunde multe secrete… la propriu! Ati vazut deja cate lucruri se pot obtine din carti, dar nu toate sunt la indemana noastra, intrucat nu toti suntem artisti. Exista insa si cazuri in care talentul si creativitatea sunt facultative, iar rezultatul este mai mult practic decat estetic.

Tineti-va cheile, banii, scrisorile sau diverse maruntisuri pe care nu vreti sa le impartasiti cu nimeni, ascunse la vedere. Caci cine se va gandi sa caute in numeroasele carti din biblioteca unui serial reader? Gasiti aici, detaliat, pasii pe care trebuie sa ii urmati pentru obtinerea unei carti goale (bonus, aveti si video).

Greu nu e, trebuie doar putina rabdare (taierea paginilor se poate dovedi foarte migaloasa, in functie de grosimea cartii) si, evident, o carte care sa fie “sacrificata”. Stiu ca acesta este un punct sensibil si ca se poate dovedi un obstacol greu de trecut pentru cei care iubesc lectura, dar daca aveti o carte veche de care credeti ca va puteti lipsi… Numai sa fie una cu coperti groase, cartonate, si neaparat una pentru care sa nu se bata colectionarii sau pentru care muzeele sa va ofere o suma consistenta de bani. Nu radeti, ca sunt sanse (sau poate doar ma uit eu prea mult la stiri).

Asadar, de paginile carei carti va puteti lipsi? Eu as “sacrifica” singura carte de Virginia Woolf pe care am citit-o vreodata, Doamna Dalloway, daca ar avea cu vreo 400 de pagini mai mult… Asa, nici macar pe post de compartiment secret (a se citi carte goala) nu imi este de folos.

# # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

Postul precedent

Un comentariu

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare