“Cartea copilariilor”, o antologie a inocentei

de / January 6th, 2015 / 176 vizualizari

Daca sunteti nostalgici dupa perioada copilariei, antologia “Cartea copilariilor” este pentru voi. Mai mult chiar, puteti sa contribuiti la scrierea ei cu emotii si amintiri pe care doriti sa le impartasiti cu cei asemeni voua.

In „Cartea copilariilor”, coordonata de scriitorul Dan Lungu si Amelia Gheorghita, poate scrie oricine crede ca are un episod interesant de povestit, din perspectiva copilului sau a parintelui. Ca regula generala, de retinut ca talentul literar nu este obligatoriu, dar sinceritatea, da.

Dupa cum scrie pe pagina de Facebook a acestei antologii, “Cartea copilariilor” se vrea o antologie de intamplari semnificative traite personal, de episoade relevante pentru un timp sau o epoca. O colectie de emotii si de amintiri din perioada copilariei, amuzante sau, dimpotriva, dureroase. Un compendiu al inocentei, prospetimii si spontaneitatii, al trairilor intense si a imaginației neingradite, al uimirilor descoperirii lumii.

Textele, de maximum 8000 de semne, pot fi trimise pana la data de 1 martie 2015 15 martie 2015, urmand ca cele selectate sa fie publicate intr-un volum colectiv, care va aparea la o editura importanta. In plus, textele care sosesc pana pe data de 15 ianuarie 2015 au sansa de a intra si in revista „Dacia Literara”, a Muzeului Literaturii Romane Iasi.

Cei interesati pot trimite textele la adresa de e-mail cartea.copilariilor@gmail.com sau pe pagina de Facebook a cartii.

# # # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare