Carte despre posterioarele feminine, marca P.Diddy

de / August 31st, 2011 / 193 vizualizari

De fapt, este vorba despre un album fotografic. In spatele acestui proiect este artistul P. Diddy, care s-a asociat cu directorul casei de discuri Interscope, Jimmy Iovine.

Cartea va fi una pentru pauzele de cafea, in stilul celor care se gasesc in salile de asteptare si va contine imagini realizate de fotograful de moda Raphael Mazzucco.

Albumul centrat pe posteriorul feminin este programat sa apara in noiembrie, luna ce se anunta bogata in lansari de carti de vedete. Astfel, Oprah Winfrey va lansa cartea “The Oprah Winfrey Show: Reflections on an American Legacy”, tot un fel de album, deoarece va contine 150 de fotografii , dar acestea vor fi insotite de pasaje din memoriile realizatoarei TV.

O alta vedeta care isi va lansa o “carte cu poze” in noiembrie este Lady Gaga, dupa cum va anuntam intr-o postare anterioara. In concluzie, o sa avem ce citi, pardon, privi.

Sursa

# # # # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

2 Comentarii

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare

Celebrități

Cărți iubite de celebrități

de / July 28th, 2016

Nu e nimic surprinzător în faptul că anumite mesaje din cărți ajung la sufletul celor care sunt urcați pe piedestaluri. Cei care fie au cucerit ecranele prin carismă sau prin talent actoricesc, fie au pornit afaceri mici cu rezultate spectaculoase,...

Citeste mai mult